Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Colònies Musicals

Les Colònies Musicals, que des de 1991 organitza Camerata XXI, són una activitat adreçada a infants que tot just han començat l’aprenentatge de l’instrument.

Fins avui hi han passat molts infants, ara ja adolescents o, fins i tot, adults, que han gaudit de l’oportunitat d’aprendre a ESTIMAR la música. Això, que sembla tan abstracte, no és més que, per una banda, el resultat d’interioritzar inconscientment el contacte amb la natura i, per l’altra, d’haver conviscut amb altres nenes i nens. Tot amb el generós quefer de les professores i professors que els assisteixen, no només en les tasques musicals, sinó també en el camí cap a la seva formació integral.

Les Colònies van dirigides a estudiants  d’Escoles de Música o Conservatoris d’entre 7* i 13 anys d’edat que hagin cursat, com a mínim, el 1r any del seu instrument.

*Per tal de poder assistir a les colònies caldrà haver complert els 7 anys abans del 31 de desembre de 2021.

DATES
del 10 al 16 de juliol de 2022

LLOC
Casa de Colònies “Cal Català” (Vilanova de Prades, Conca de Barberà)
Pàgina web: https://www.calcatala.cat

PREUS
410 €

INSTRUMENTS

Violí, viola, violoncel, contrabaix.
Flauta travesera, oboè, clarinet, fagot, saxòfon.
Trompa, trompeta, trombó, tuba.
Piano*, guitarra.

*és preferible que els alumnes portin el seu propi teclat elèctric.

DIRECCIÓ I COORDINACIÓ: Marta Sans

DIRECTOR MUSICAL: Jaume Fraga

MATÈRIES
Música de Cambra, Conjunt Orquestral, Audicions, Concerts.

TALLERS
Percussió corporal, iniciació a la improvització.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Hi ha tallers, manualitats, jocs, excursions i piscina. Les activitats d’esbarjo, animació, entreteniments, etc. són coordinades per monitors titulats. 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Inscripcions obertes!

Un cop omplert el formulari rebreu un missatge automàtic per confirmar que hem rebut correctament la vostra inscripció. En un termini de 24h ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la reserva de places.

L’ordre d’assignació de places és per estricte ordre d’inscripció en funció de la disponibilitat de cada instrument. En cas que no quedin places disponibles, us afegirem a la llista d’espera.

Per a dubtes i consultes: cameratareus@gmail.com | 977 342 005